Zkoušel jsem osobně Adžiku:Zde:
http://www.rojikovokoreni.cz/adzika/p6
Ta je dob k masu pečenému jak na roš,pánev ,či špejle,maso na kousky
zalité majonézou plus adžika a cibule.
Nechat marinovat,To bylo žrádlo.
Znáte někdo například čubricu?Je to balkánská směs koření a prej
úžasně voní.
Čubrica je zde:
http://www.koreni.cz/obchod/korenici-smesi/cubrica?utm_source=Skliksklik-seznam&utm_medium=cpc&utm_campaign=Kampa%25c5%2588%2bKo%25c5%2599en%25c3%25ad%2b1Sm%25c4%259bsi&utm_content=%c4%8cubrica+sm%c4%9bs+ko%c5%99en%c3%ad18583298
Máte s tímto kořením nějaké zkušenosti?Nebo máte nějaké své
experimentální pokusy?
Díky za rady.
Zajímavá 0 před 3504 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Čubricu znám a používám. Je to s ní podobné jako s kari. V každé zemi jí míchají trochu jinak. Bulharská je jemnější, kamarád mi vozí o dost aromatičtější chorvatskou.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |