Ne, málokdy dělám chlebíčky. Užitečnější mi přijde propichovátko, aby vejce ve vařící vodě nepraskala.
0 Nominace Nahlásit |
Samozřejmě. Tak hezká kolečka v rukama nejdou.
Netřeba vejce před vařením propichovat. Už jsem ti radil, Keplere…
0 Nominace Nahlásit |
Před vařením nechat vejce vytemperovat na pokojovou teplotu… tak půl hoďky. Já je dávám do vlažné osolené vody. To bohatě stačí. Největší problém jsou však prasklinky ve skořápce.
Ty si natemperuj hlavu. Já dávám vejce z lednice do studené vody, zahřívám a vařím. 3 minuty na měkko, 5 minut na hniličko a 10 minut na tvrdo.
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |