Nevím jak to myslíš,ale u babčiny sem něco podobnýho viděla.Brambory
pak nějaká zelenina a to nadsebou v nějakejch nádobách.Ale nic moc ta
chuť nebyla.
Ale už to stojí někde na vedlejší koleji.Prej to bylo hlavně pro
dieťáky.Ale to nevím určitě.
0 Nominace Nahlásit |
Ano, mám parní hrnec, kde se dávají až 3 mísy nad sebe. Je to dietní, dobré, třeba brambory mají zcela jinou přírodní chuť a důležitá výhoda – nemusím to hlídat. Nevýhodou snad to, že se solí až po uvaření a třeba maso je třeba do koření předem „naložit“. Jen manželku to nepřinutím používat.
0 Nominace Nahlásit |
ReHu >>> dej prosímtě nějaký odkaz jak je to myšleno
>jako tlakový hrnec? jak ale píchnout do brambor-jestli už jsou
hotové?
Štamgast, to není je s vodní lázní.
Nejlíp to funguje při sadách nádobí, které na sebe dobře navazuje.
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |