Poslední dobou, řekněme tak několik týdnů až měsíců, bylo tak 9 z 10 mas v jídlech z restaurací, který jsem jedla, strašně tučný a to takovým způsobem, že některý ani nešly dojíst, protože měly strukturu spíš jak houby než jako maso, bylo to odporné. Zdá se mi to a mam smolíka na špatný restaurace, nebo kvůli zdražování fakt používaj tučnější masa, aby toho bylo víc za stejný peníze? Přitom porce se nezmenšujou, mnohdy by stačila i poloviční porce ale libovějšího.
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? Čecho_slovák, Beno, kryša Bartun před 1056 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
U nás asi ne, spíš je to naopak. Vozí nám obědy z restaurace a nějak se nám zdá, že je stále sušší.
0 Nominace Nahlásit |
Ne.
Tipla bych na špatný výběr restaurací nebo výběr z nabídky. Na vině
nůže být i špatný kuchař.
Ani v našem bufetu se nic kromě cen nezměnilo.
Nevím, jak si mám ve Vašem podání představit „tučnější masa“.
Biftek nikdo z vepřového bůčku dělat nebude. Pokud použijí „jen zadní
hovězí“, bude libové (možná tuhé, když ho podlijí vodou nebo šoupnou
do MW.
Kuřecí prsa pozná každý (cena stehenních řízků bude v nákupce,
téměř shodná, bývá i v marketech). Vliv na chuť masa v pokrmu může
mít rozmražení, nevhodné mražení, úschova.. Nyní nikdo neví, zda a
kolik strávníků dorazí. Kolik toho prodají, musí zmarzit, aby snížili
ztráty.
Asi bude snazší, když si uvaříte sama, pak si pochutnáte. Víte, co
jíte. ;D
Upravil/a: da ny
0 Nominace Nahlásit |
Pokud chcete kvalitní maso musíte si ho sehnat sama a doma připravit,
nebo si hodně připlatit. Levné kvalitní restaurace už asi nejsou.
0
před 1056 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |