Avatar uživatele
Bunnik

Potřebovala bych poradit s pečením konkrétního koláče…

http://www.pe­cenijeradost.cz/re­cepty/citrono­vy-kolac-2 To je on, má výzva! Už jsem ho pekla dvakrát a ani jednou se mi nepodařilo ho dopéct. Věděla jsem, že je uvnitř nehotový, ale ze stran už se připékal a shora začal flekatět, tak jsem ho musela vyndat. Nemáte tušení, co bych mohla udělat za chybu? Koláč by jinak byl chutný a napodruhé už skoro byl – nechala jsem ho v troubě déle – jak samotný korpus, tak potom jako celek. Prosím, poraďte.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? panenka, flodur, elektrikář před 5196 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
flodur

Do třetice všeho dobrého.Dejte místo hladké,polohru­bou mouku.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Těsto vložit do vyhřáté trouby a přikrýt pečícím papírem.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
elektrikář

Zkusil bych vypnou horní topné těleso, posunout koláč na nižší příčku, péct delší dobu při nižší teplotě. Snad se to příště povede.

před 5191 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek