Nakupuji suroviny na domácí výrobu různých specialit u svého řezníka. Donesl jsem mu na ochutnání jelítka i jitrnice a on,vynikající řezník,pochválil mé výrobky s tím,že ještě takové nejedl a považuje je za specialitku.Velmi mě svým hodnocením potěšil.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 9Pro koho je otázka zajímavá? dudu, manon, hanulka11, Drap, redy, Damiana, anonym, Acer, anonym před 4359 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
To se ještě dělá? myslím chválit, dneska je každej opatrnej někomu
něco pochválit.
Oněkom říct že je ok
ale přeju ti tu pochvalu člověka to nabudí klepšímu.
0 Nominace Nahlásit |
Taková pochvala potěší určitě každého. Vyrobit výbornou jitrnici
nebo jelítko chce mít dobrého učitele a letitou praxi.
Moji dušičku také pohladí, když ještě dnes potkávám svoje bývalé
žáky nebo klienty a vyslechnu slova díků zato, že jsem jim dobře poradil
nebo předal znalosti, které jsou jim stále k užitku.
0 Nominace Nahlásit |
Je to fajn. Také se mi to už stalo. Rodilý Japonec mě pochvalil za sushi,
šéfkuchař z Obecního domu, který byl u nás na večeři za celé menu a
naposledy v Karlových Varech majitel čokoládovny za mé pralinky, které
jsem mu donesla ochutnat, protože mě inspiroval.:-)
Pochvalu a potlesk za cha-cha a jive od Mistrů republiky v latině
nepočítám mezi jídlo, ale bylo to (pro mě osobně) největší
„žrádlo“!
0 Nominace Nahlásit |
Dobré věci je třeba pochválit. Určitě se povedly, ochutnala bych :)
Pro mne nejlepší výrobky ze zabíjačky dělal můj děda – už nikdy
nikdo nezopakuje ty věci, které uměl on. Nostalgie? Ba ne. Bylo v tom něco
víc. Fakt uměl.
0 Nominace Nahlásit |
ad barbakan: opomněl jsem zmínit, že je velmi důležité mít k dispozici kvalitní suroviny. U nás něco přes rok funguje prodejna nedalekých menších jatek, kde jsou schopni a ochotni po dohodě dodat prakticky cokoliv. Běžně zde mají třeba i vepřové uši. Ty kupují hlavně pejskaři, ale většina z nich bez mučení přiznává, že tzv. jedou se svým miláčkem napůl. K dostání zde jsou i vynikající uzeniny – třeba takové debrecinské párky nemají chybu, ovšem kilo stojí 166 korun. V nabídce mají také zmíněná jelita a jitrnice, ale ty zatím k domácím mají hodně daleko. A mimochodem, máš už naloženo na uzení?
Maso na uzení dělám až po novém roce,teď(zítra) budu udit klobásky. A máš pravdu v tom,že musíš hledat mezi rádoby řezníky toho dobrého a já jej našel.
Drap | 8229 | |
led | 4070 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2779 | |
zjentek | 2725 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |