Dneska jsem totiž muž v domácnosti.
Doplňuji:
Tak jsem nakonec v celku vařil 10 minut,což bylo maximum.Příště budu
vařit méně.Všem díky.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? vagra, iceT, hanulka11, barnajka, dědapetr před 5031 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Růžičky květáku by měly být ve vařící osolené vodě asi
4 minuty.
Pokud se převaří,to se může stát, je možné z něj připravit
tzv.„Květákový mozeček.“
Na tuku zpěním pokr.cibuli a do ní vložím uvařený květák rozmačkaný
vidličkou, vklepnu vajíčko + sůl a pepř a nechám za stálého míchání
zatuhnout na pánvi.
Z takové hmoty, lze také tvarovat karbanátky, obalit je ve strouhance a
osmažit na tuku.
Manželka bude určitě překvapená jak jste to zvládl.
0 Nominace Nahlásit |
Někdo ho nevaří vůbec .Já ale když začne voda vřít tak ho tam nechám 2–3min. – není dobrý když je rozblemtaný a špatně se obaluje. Tak ať se povede.
0 Nominace Nahlásit |
Já vařím tak 5 min., záleží také, jak máš velké kousky.
3Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, iceT, dědapetr
před 5031 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Píchneš – li lehce do košťálu vidličkou,je připravený k obalování.Nesmíš květák převařit.Tady se čas snad nedá použít.
0 Nominace Nahlásit |
Taky ho nevařím vůbec. Jen ho rozeberu na mini růžičky (řekněme 3×3 cm) a obalím. Krásně se prosmaží, křupe, není kašovitý…a vypadá to docela pěkně i po estetické stránce. Taková květáková jednohubka :)
2Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, iceT
před 5030 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Osolte vodu,vložte květák,rozdělený na jednotlivé růžičky, a vařte,podle velikosti růžiček,cca 15 minut. Jak je měkký,a jestli Vám to stačí poznáte,když ochutnáte. Potom klasika,obalit atd.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |