Záleží na tom, jak si tu šťávu připravíš. Pokud jako smoothie, tj,
prostým rozmixováním ve vodě, budeš prdět dál jako trouby jerišské.
Pokud lisováním, pak bude účinek zřejmě menší. Jak by se ale lisovaly
uvedené zeleniny, si nedovedu představit, ten způsob je vhodný spíš pro
ovoce v odšťavňovačích. Mimochodem květák a brokolice prakticky
nenadýmají, ale luštěniny ano. O prdění více zde:
https://nemoci.vitalion.cz/nadymani/
0 Nominace Nahlásit |
Zeleninovou šťávu uděláte z květáku a brokolice.
Ze suchých luštěnin (hrachu, fazolí) už podle mne
žádnou šťávu nedostanete.
0
před 2073 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |