Avatar uživatele
Complex

Pokud se udělá zeleninová šťáva z hrachu, fazolí, květáku a brokolice, tak díky tekuté úpravě to člověka pak nenadýmá?

Zajímavá 0 před 2075 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Záleží na tom, jak si tu šťávu připravíš. Pokud jako smoothie, tj, prostým rozmixováním ve vodě, budeš prdět dál jako trouby jerišské. Pokud lisováním, pak bude účinek zřejmě menší. Jak by se ale lisovaly uvedené zeleniny, si nedovedu představit, ten způsob je vhodný spíš pro ovoce v odšťavňovačích. Mimochodem květák a brokolice prakticky nenadýmají, ale luštěniny ano. O prdění více zde:
https://nemoci­.vitalion.cz/na­dymani/

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
ivzez

Zeleninovou šťávu uděláte z květáku a brokolice.
Ze suchých luštěnin (hrachu, fazolí) už podle mne
žádnou šťávu nedostanete.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek