Avatar uživatele
nyjono

Pokud někdy doma jíte ohřívané párky, přikusujete suché pečivo, nebo si třeba někdy chleba přilepšíte sýrem apod.?

S hořčicí mi to je jasný. Neptám se v čem si máčíte párek.
Ptám se na pečivo. Nebo to vynecháváte??

Zajímavá 0 před 1782 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
agentpv

m\slím že mouky, soji … je v párcích bohatě, takže bez pečiva. Občas si dám k tomu papriku, moje 4 letá dcera nemá problém jíst párek s čokoládou, pomerančem …

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Edison

Suchý? Nikdy!! Zásadně s hořčicí!! Je ale vedle a matlám si v tom ty párky. 😁 Není to fuk? Huba to stejně zpřehází, žaludek smíchá a prd… řiť si to přebere… 😁

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Dochy

S hořčicí… „obyčejnou“ (tj. plno-polotučnou)
Žena mně ještě naučila přikusovat cibulku…

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek