Snažím se do krajů, ale ne zas tak moc. Důležitější je pro mně „nepetáhnout“ (ono v případě medu či marmelády by to znamenalo, že se budu lepit)
0 Nominace Nahlásit |
Vycházím z toho, že pro chuť a výživovou hodnotu je důležitý objem, ne plocha nebo tvar.
0
před 1736 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dochy, když med na krajíc chleba, dělám v másle drážky, kde se med zachytí a nestéká. Osvědčila se mi mřížka, stačí 3–4 rýhy 🙂
Já roztírám máslo s medem (takže „emulze“ 😉 ) , pak také nestéká. Ale pokud přetáhnu, tak se upatlaj prsty, což mi vadí.
Bobek 2, kdo řeší tvar nebo výživovou hodnotu?
Ptám se, jestli to u vás chodí tak, že první sousto a i další na kraji
krajíce máte suchý a pochutnáte si jen na prostředku.
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |