Avatar uživatele
nyjono

Pokud mažete (čímkoli) krajíc chleba, mažete pečlivě až do kraje? nebo hlavně prostředek a kraje jak to vyjde, trochu?

Zajímavá 0 před 1736 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Dochy

Snažím se do krajů, ale ne zas tak moc. Důležitější je pro mně „nepetáhnout“ (ono v případě medu či marmelády by to znamenalo, že se budu lepit)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
GM

Pěkně až do krajů. Nejsem líná pro svou mlsnou hubu něco udělat.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Bobek 2

Vycházím z toho, že pro chuť a výživovou hodnotu je důležitý objem, ne plocha nebo tvar.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
nyjono

Dochy, když med na krajíc chleba, dělám v másle drážky, kde se med zachytí a nestéká. Osvědčila se mi mřížka, stačí 3–4 rýhy 🙂

před 1733 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Dochy

Já roztírám máslo s medem (takže „emulze“ 😉 ) , pak také nestéká. Ale pokud přetáhnu, tak se upatlaj prsty, což mi vadí.

před 1733 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
nyjono

Bobek 2, kdo řeší tvar nebo výživovou hodnotu?
Ptám se, jestli to u vás chodí tak, že první sousto a i další na kraji krajíce máte suchý a pochutnáte si jen na prostředku.

před 1736 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek