Ano, den dopředu. Má lepší chuť a je vláčnější. Dobrou chuť na Štědrý den.:-))
0 Nominace Nahlásit |
pokud ho připravuji den dopředu, tak už jej na Štědrý večer nejím, pánč žádný nemám ..to né, to by se mi rozležel maximálně v bříšku..
0 Nominace Nahlásit |
My jo, ale já nějak ten rozdíl nepociťuji. Chutná mi udělaný v ten den stejně jako odleželý.
Upravil/a: quentos
0 Nominace Nahlásit |
Já mám raději čerstvý, ale závisí od toho, či ho mám s majonézou nebo bez majonézy. Bez majdy mám raději čerstvě udělaný, ideálně ještě nevychlazený, u majonézy je mi to jedno. Ale mám to tak i s těstovinovými i s jinými saláty. Prostě uležený mi moc nechutná.
0 Nominace Nahlásit |
Bramborový salát připravuji na Štědrý den dopoledne, uložím do chladna a jíme ho k večeři.
0 Nominace Nahlásit |
Den předem to většinou nestíhám.
Marci1,
co si mám představit pod „vláčnějším“ bramborovým salátem?
0 Nominace Nahlásit |
Vždycky den předem, ale nevím jak to budu zítra stíhat když toho mám nad hlavu :D
0
před 3257 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |