Pokud je na obale kupované pizzy nebo v restauraci na jídelním lístku
uvedeno, že je bez lepková, musí být bezlepková CELÁ pizza.
U těch hotových by mělo být samozřejmé, že tam nic s lepkem
nedají.
V restauracích to obvykle řeší tak, že bzl pizzu dělají na korpusu
například od firmy Schar a pod. a měli by mít pod kontrolou i ostatní
suroviny.
Co se ale v pizzerii prý obča stává – já jsem to nezažila, ale pozor
na to – že sice udělají pizzu kompet perfektně bez lepku, ale pak to
strčí do pece na ten ničím nechráněný spodek, jako ostatní pizzy. Ne
všude, ale prý se to občas stává.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 3003 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud je uvedena jako bezlepková, neměla by v ničem mít obsažený lepek.
0
před 3003 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |