!!! Neptám se jestli je olej na teplé nebo studené pokrmy atd., ale jestli byl v podniku při zpracování(lisování, úprava barvy atd.) tepelně upraven, aby získal lepší vlastnosti. Děkuji za odpověď
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3317 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
spíš pro teplou a studenou přípravu pokrmů.
tak se pokusím odpovědět i jinak. například olivový olej se získává dvěma způsoby a to lisováním za studena (panenský), nebo za vysokých teplot lisováním (rafinovaný). dá se tedy předpokládat, že panenský olej bude mít využití ve studené kuchyni a rafinovaný i v teplé. to je dost důležité u olejů. je potřeba si dávat pozor, při jakých max.teplotách ho používat.
Upravil/a: anonym
7Kdo udělil odpovědi palec? ReHu, briketka10, BANAN93, Mc Merkurion, da ny, nosahosa, gecco
před 3317 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ty vykřičníky si příště odpusť.
Napsat na obalu je široký pojem.
Jak přesná otázka, taková odpověď.
Mohl jsi napsat, jestli ns přední nebo zadní straně. Aspoň.
Tak jak se ptáš, odpověď zní > určeno k použití v teplé
i studené kuchyni.
Upravil/a: ReHu
0 Nominace Nahlásit |
K Doplnění:
Tak napiš všechno, co je tam napsáno – to „cooking & dressing“
znamená přesně to, co ti napsal Boreczech!!!
:-O
A – mimochodem – tepelná úprava nebo zpracování olivového oleje jeho
vlastnosti nezlepšuje!!!
4Kdo udělil odpovědi palec? BANAN93, Mc Merkurion, da ny, anonym
před 3317 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Asi by to chtělo značku a výrobce olivového oleje a pak můžeme vygooglit alespoň částečný postup při výrobě -celý ho asi neprozradí – ale jestli je tepelně upravován by se dohledat snad dalo :)
2Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, gecco
před 3317 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |