Téměř každá klobása je „nevinná“, bez muškátového vína. :D
To bývá jen v té vnné klobáse, pokud je kvalitní.
Měla by mít asi 75% masa (15% hovězího a vepřové), doplněná bílým
pečivem.
. Viděla jsem i krůtí vinnou klobásu (ještě jsem nekoupila,
neochutnala).
Někdy mám pocit, že poměr masa a pečiva výrobce obrátil.
Upravil/a: quentos
4Kdo udělil odpovědi palec? Rokio, nyjono, aliendrone, Hufnágl
před 1466 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zcela JISTĚ! Tímto obdobím si projde každý muž. Je třeba brát v úvahu, že „klobása“ v určitých případech může být zavádějící termín. Třeba Kepler by ve vší skromnosti hovořil o „kládě“ či „ropovodu“, zatímco někdo jiný o „párečku Klausovce“. ;) :D :D
Každopádně naprosto běžně klobásy ztrácí svoji nevinnost. ;) :)
0 Nominace Nahlásit |
aliendrone: Je nějaká náděj, že taková tlačenka by tedy měla být po celou záruční dobo nevinná?
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |