Krabicové mléko nezkysne nikdy, jen se přemění na hořkou břečku. Čerstvé mléko zkysne za přítomnosti laktobacilů, ať je přítomna rota fotografů, nebo ne.
Doplněno: je ale pravda, že mléko změní chuť do odporna, jestliže je vystaveno delší dobu přímému slunci. S kvašením to ale nemá nic společného. Mělo by být uchováváno v temnu.
Upravil/a: Kepler
3Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion, Kelt, Lurius
před 2639 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jistě, případný výboj může způsobit určitou změnu molekul, fotochemickou reakci. Bude záležet na množství mléka, intenzitě světla a kolikrát se mléko fotilo. Když budeš fotit 10 hodin denně sklenici mléka a bude u toho 20 fotografů, tak tam ta možnost je. Když si to vyfotíš jednou sám, nebezpečí nehrozí.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek