raději škubánky než krevety,nejlepší je ovšem pravá svíčková.Proč
ne,když ji pod vodou /za 100 kč/ omyjeme a dále zpracujeme.že je jen kilo
za 700 kč to si přece můžeme všichni dovolit-
Doplňuji:
Myslel jsem 100 kč za m3
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? marci1 před 4003 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Svíčková je dobrá – ale mám dojem, že jsi požil něco ´omamného´ – to není otázka, ale blábol.
0 Nominace Nahlásit |
Pro mě určitě babička, maminka, teta atd. I jejich kulinářské umění se dá upravit tak, aby to bylo lehce stravitelné, méně tučné a zdravé. I svíčková se dá udělat podle zásad zdravé výživy. Ale proti gustu žádný dišputát ! 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Jak kdy. Samozřejmě rodinné kuchařské umění je nejlepší, ale člověk rád zkouší nové věci, teda já určitě. Takové novinky jsou skvělé, člověk by měl poznávat nové věci, a mě to určitě baví. Jsem pro oba názory.
0 Nominace Nahlásit |
Na ochutnání a pořádné kousnutí je jistě lepši ta babička. Ano šefe je vlastně převzatý program. Viděl jsem několik dílů ano šefe z USA mají tam stejně hubatého šéfkuchaře a jak jsem koukal úplně stejné problémy.
0
před 4002 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |