Avatar uživatele
sandy45

pohlraich ano či ne.Podlle mě nejlepší babička

raději škubánky než krevety,nejlepší je ovšem pravá svíčková.Proč ne,když ji pod vodou /za 100 kč/ omyjeme a dále zpracujeme.že je jen kilo za 700 kč to si přece můžeme všichni dovolit-
Doplňuji:
Myslel jsem 100 kč za m3

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? marci1 před 4003 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Svíčková je dobrá – ale mám dojem, že jsi požil něco ´omamného´ – to není otázka, ale blábol.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

A ptáš se na co ?

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
marci1

Pro mě určitě babička, maminka, teta atd. I jejich kulinářské umění se dá upravit tak, aby to bylo lehce stravitelné, méně tučné a zdravé. I svíčková se dá udělat podle zásad zdravé výživy. Ale proti gustu žádný dišputát ! 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Coliffe

Jak kdy. Samozřejmě rodinné kuchařské umění je nejlepší, ale člověk rád zkouší nové věci, teda já určitě. Takové novinky jsou skvělé, člověk by měl poznávat nové věci, a mě to určitě baví. Jsem pro oba názory.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mojitek

pohlreich umí i skvělý škubánky…nějak jsem nepochopil otázku…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
elektrikář

Na ochutnání a pořádné kousnutí je jistě lepši ta babička. Ano šefe je vlastně převzatý program. Viděl jsem několik dílů ano šefe z USA mají tam stejně hubatého šéfkuchaře a jak jsem koukal úplně stejné problémy.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek