Avatar uživatele
terry

Poháry jako dezert?

Ráda bych připravila jako dezert do pohárů tu hmotu, co se dává na třepací buchtu. Synovec nemá rád čokoládu. A mě nenapadá nic, co k té hmotě s mandarinkama přidat.
Prosím, máte nějaká tip?
Díky
Doplňuji:
Dami, já nemyslela dávat čokoládu na tento dezert. Tento je náhrada za ten, který dělám s čokoládou, protože otatní čoko jedí a chtějí.
A napadlo mě dát na dno piškot, pak hmotu a posypat nasekanými pistáciemi. Na ozdobu tam šoupnu ty tenké oříškové trubičky.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: terry

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? iceT, johana 56 před 4211 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
www

Nevím, co je třepací buchta 😁
Ovoce v poháru bych lehce proložil piškoty a zalil pudinkem, nebo želatinou. Nechal vychladnout a podával. Také šlehačka se nahoru hodí 😉
Doplňuji:
Piškoty je ale vhodné nejdříve lehce pokapat buď šťávou z konzervovaného ovoce, nebo pokud možno odpovídajícím sirupem.
Zkušenost

Upravil/a: www

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Damiana

Ty piškoty jsou dobrý nápad.
Zkus pak na to dát třeba i karamelovou polevu (cukr upálíš na karamel, zaliješ smetanou a rozvaříš).
Ale jinak, já myslím, že to už nic moc nepotřebuje, ovoce a krém tam bude, čokoládu bych tam ani nehledala. Možná tak nahoru kopec šlehačky a přelít tím karamelem, ale to už je na tobě:-)
Doplňuji:
Aha:-)
Já myslela, že máš čokoládu ráda trochu jako Stracciatellu – rovnou v tom krému…:-)
Ty pistácie bych předem nasucho opražila, pak jsou ještě chutnější:-)

Upravil/a: Damiana

0 Nominace Nahlásit