Kvůli převozu nemohu mít láhev pootevřenou, nýbrž utaženou. Po jaké době bych měl pravidelně láhev otevírat, aby natlakovaný CO2 volně unikl? Je to snad každých 5 minut? Každých 20 minut nebo jednou za hodinu?
Zajímavá 0 před 809 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ti záleží na několika vlivech. Především na divokosti burčáku,
teplotě okolí, míře drncání a pevnosti flašek. Mně 20 minut vždycky
stačilo. Což je ale třeba při delší jízdě autem docela otravné. Pokud
se ty flašky nemůžou překlopit, asi bych zkusil udělat do zátky malou
dírku a zátku podložit kouskem látky.
Ale po pravdě zkušenost s tím nemám, protože udělat to jsem
byl líný.
0 Nominace Nahlásit |
sračí jednou za hodinu, mírně povolit víčko, aby unikl plyn a ne burčák.
0
před 808 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mně se osvědčilo láhve do krabice nebo tašky uložit a zajistit proti
překlopení.
Zátku povolím a normálně jedu.
0
před 808 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |