Vařila jsem tofu-knedlo-zelo a do receptu potřebovala jen necelé
3 lžíce (pokrájených) rajčat… zbytek bych ráda nějak zužitkovala,
jenže nevím, kde je použít…
V minulosti jsem zkoušela rajčatovou omáčku na těstoviny, náplň do
tortil s červenou čočkou, nějaké další nápady?
Děkuji
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? johana 56, Kepler před 2366 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Do italských specialit, do omáčky, pod maso, polévka atd.
V odkazu několik receptů, můžete se inspirovat.
https://recepty.vareni.cz/vyhledavani/?ingredience=sterilovana%20rajcata&order=relevance
2Kdo udělil odpovědi palec? Kepler, independent
před 2366 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
teraz v lete idealne na studenu polievku gazpacho, osobne ju robim bez chleba
Zdroj: http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/104-gazpacho-gaspaco/
0 Nominace Nahlásit |
Já asi neumím hledat, protože místo nápadů spíš nacházím recepty,
jak si udělat ta sterilovaná rajčata po domácku…
Na odkaz mrknu, zapečené zní dobře!
Drap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |