Jaké to je?
Popisuje se to jako: Lahodná i když nevábně vypadajicí mlaskovina, která ovšem dokáze hodně opít.
Postup
Rum nalijeme do panáka a přímo do panáka s rumem dáme malou kávovou lžičku mleté kávy, lžičku cukru. Necháme rozpustit na jazyku a až se začne cukr rozpouštět, exneme ten rum s kávou.
Tak deset let zpět jsem s tím měl zkušenost po pár pivech a vím, že to mělo větší sílu jak panák modrého absinta a jindy jsem to vyzkoušel spolu s dalšími lidmi kolem hned na začátku akce a mě to dostalo do skvělé nálady už po dvou panácích a ostatní to taky pěkně nakoplo. ☺ ♥
Zkuste si to i doma, protože příprava je snadná. Pozor však na počet panáků. Je to na vlastní riziko. Já doporučím dva max tři a pak to může být už docela pořádná nálož.
A na závěr jeden paradox:
Přijde chlap do krčmy a povídá: „Zemřela mi manželka.“
A druhý se ho ptá: „Jaká byla její poslední slova?“
„Do hospody půjdeš jen přes mojí mrtvolu!“
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Kepler před 3064 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Říkali jsme tomu Rumová pralinka, ale nikdy to na nikoho z nás nemělo takové účinky, jaké popisuješ, normálně jsme to pili, jako každého jiného panáka.
Upravil/a: Hykam
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |