Avatar uživatele
terry

Pěstujete doma čerstvé klíčky? Co vše necháváte nakličovat? Kde kupujete zdravá semínka?

Třeba mungo, pšenice, ječmen, rukola, jáhly, vojtěška, kukuřice, lněné semínko, …?
Abych věděla, že nejsou chemicky ošetřena.
Třeba řeřicha, hrách, čočka apod. mi je celkem jasný 🙂
Děkuju.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: terry

Zajímavá 0 před 3140 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
RyuzakiKate

Občas jsem si na privátě naklíčila mungo fazolky a zakazovala mamce je kupovat už naklíčený a zabalený v supermarketu :) je to rozhodně výhodnější, mám tyhle ze zdravé výživy, nestály moc: http://pi.ce-tescoassets.com/as­sets/CZ/243/859­4008911243/Shot­Type1_328x328­.jpg
Chtěla bych nakličovat ještě další, škoda, že mamka ty krásné keramické nakličovací misky asi ze vzteku vyhodila, protože s tím neuměla pracovat… ach jo.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
briketka10

Jen mungo a čočku. Občas si namočím řeřichu do
misky tu mám ráda je výjimečná pro svou ostrost.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
krabiceodbot

My klíčíme mungo – je výborné, chutná jako čerstvý hrášek a chutná i dětem.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek