Třeba mungo, pšenice, ječmen, rukola, jáhly, vojtěška, kukuřice,
lněné semínko, …?
Abych věděla, že nejsou chemicky ošetřena.
Třeba řeřicha, hrách, čočka apod. mi je celkem jasný 🙂
Děkuju.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3158 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Občas jsem si na privátě naklíčila mungo fazolky a zakazovala mamce je
kupovat už naklíčený a zabalený v supermarketu :) je to rozhodně
výhodnější, mám tyhle ze zdravé výživy, nestály moc: http://pi.ce-tescoassets.com/assets/CZ/243/8594008911243/ShotType1_328x328.jpg
Chtěla bych nakličovat ještě další, škoda, že mamka ty krásné
keramické nakličovací misky asi ze vzteku vyhodila, protože s tím neuměla
pracovat… ach jo.
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, terry, briketka10
před 3158 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jen mungo a čočku. Občas si namočím řeřichu do
misky tu mám ráda je výjimečná pro svou ostrost.
0 Nominace Nahlásit |
My klíčíme mungo – je výborné, chutná jako čerstvý hrášek a chutná i dětem.
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, terry, briketka10
před 3148 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3383 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2006 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1317 | |
zjentek | 1192 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 951 | |
elkon | 946 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |
Muži a zdraví |
Nemoci |
Fitness |
Životospráva |
Ostatní zdraví |