Dobrý den. Po upečení krůty cítím tu „typickou“ vůni (která je
pro mne nelibá, stejně jako u husy a kachny). Používám jen kmín a sůl,
přidávám angl.slaninu. Mohu ji potřít před pečením česnekem? Zkoušeli
jste to někdo? Jak připravujete krůtu vy? Děkuji.
Cítíte ten zvláštní „typický“ pach i vy? Manželovi to voní…
Zajímavá 0 před 2564 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Každé maso nějak voní. Česnekem samozřejmě můžeš potřít. Můžeš použít i jiné koření nebo bylinky. Například já na krůtu dávám majoránku. Při pečení vlož dovnitř dvě jablka.Částečně ti to stáhnou.K pečení přidej ještě dvě, tři, třeba celé cibule, jenom oloupané, nebo překrojené na půl.
Upravil/a: Drap
0
před 2564 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |