Avatar uživatele
reika

Dá se krůta potřít česnekem, chci-li přebít její typický pach?

Dobrý den. Po upečení krůty cítím tu „typickou“ vůni (která je pro mne nelibá, stejně jako u husy a kachny). Používám jen kmín a sůl, přidávám angl.slaninu. Mohu ji potřít před pečením česnekem? Zkoušeli jste to někdo? Jak připravujete krůtu vy? Děkuji.
Cítíte ten zvláštní „typický“ pach i vy? Manželovi to voní…

Zajímavá 0 před 2564 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Každé maso nějak voní. Česnekem samozřejmě můžeš potřít. Můžeš použít i jiné koření nebo bylinky. Například já na krůtu dávám majoránku. Při pečení vlož dovnitř dvě jablka.Částečně ti to stáhnou.K pečení přidej ještě dvě, tři, třeba celé cibule, jenom oloupané, nebo překrojené na půl.

Upravil/a: Drap

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek