Avatar uživatele
snookerballs

Patřil do původního receptu na bramboráky i uzenina?

Doplňuji:
Já ji tam nedávám.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? johana 56, hanulka11, dědapetr, anonym před 4813 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
dědapetr

Nepatřila bramborák bylo jídlo chudých a ti na uzeninu neměli.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Puvodne to bylo bez uzeniny .. ted je s uzeninou a brzy bude zase bez uzeniny. 🙂

  • iv-

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
hanulka11

původně zřejmě ne
krajově se pak začala uzenina nebo uzené maso přidávat, záleželo jak kde – jídlo bylo sytější a podávalo se i zelí k tomu

já ji také nedávám, mě chutná klasický bramborák hodně česneku a majoránky

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
perry001

iv, podle mě bude brzy i bez brambor :D

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

Co to je původní recept ?? z které doby ? Myslím však, že předkové uzeninu k tomuto účelu moc neužívali. Spíše asi škvarky.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek