Pro zdejší komunitu asi bude vaše otázka hodně provokativní. Samozřejmě, že krmení chuť masa, ale třeba i sádla ovlivní docela dost. Rodiče chovali prasata, krávu i kozu. Vzpomínám, že např. pašíkovi přilepšovali šrotem ze spařeného lněného semínka, ale nejméně dva měsíce před pořážkou je museli vyřadit. Jinak byla pachuť oleje poměrně výrazně cítit v sádle. Stejně např. i rybí moučka. Krmení bylo cícit i v mléce. Když kráva dostávala skrajky z řepy, pachuť řepy byla znát nejen v mléce, ale i v koláčích, které byly tímto mlékem zadělávány.
0 Nominace Nahlásit |
Samozřejmě, musí to mít vliv stejně jako skladba stravy u každého jiného zvířete.
0 Nominace Nahlásit |
Vrrr,haf,haf,vrrrrr!
http://www.drsnysvet.cz/wp-content/gallery/cache/4356__476x_pes.jpg
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |