Odpoveď byla označena jako užitečná
pokud to bereš česky: tak pomletého masa bude 1 kg..
pokud to bereš kuchařsky: tak pomletého masa bude 945 gr – 65 gr ti
zůstane v mlýnku a nebude pomleté jako ostatní,ale spíš utřené nebo
jako pasta která se nedostala z mlýnku přes šajbu, stejně jako šlachy
které se omotaly kolem nože před šajbou..
pokud koupíš 1 kg bůčku s kostí – odečti kost a někdy i kůži,
vše záleží na definici co je u tebe bůček.. DDD
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?yuko Nahlásit |
Podle toho jak moc tučný – prorostlý ten bůček je. Tuk není maso a tazatel/ka se ptá na hmotnost pomletého masa.
0 Nominace Nahlásit |
bucek by mel vazit uplne stejne pokud z něj něco nevyhodíte.. (okraje atd..)
0 Nominace Nahlásit |
… míň vo kosti,co nepomelu > jinak podle nějakýho zákona o zachování hmoty by měl vážit stejně (nebudeme-li brát v potaz,že při mletí bude docházet k tření a přitom by se mohla odpařovat voda) …
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |