Vážená, čerstvá majonéza se prodávala v každém lahůdkářství už koncem 19. století.
3Kdo udělil odpovědi palec? Lamalam, elektrikář, Drap
před 3765 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
První průmyslově vyráběnou majonézou v Československu byla Majolka. Výroba začala v roce 1957 a před revolucí spadala pod Pražské drůbežářské závody Libuš. Vlastníkem značky po roce dvaadevadesát byla benešovská společnost Boneco, poté Alima značková potravina, a. s., a loni přešla na kyperskou Lonisico Enterprises. Za firmou Alima vyrábějící majolku stojí rodina Tomanova a právník Ivan Kozel.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |