Běžná potravinářská jakost je asi 8%, tedy neškodný, ale je to
organická kyselina,
tedy ne moc vhodná pro nemocné na žaludek apod.
Upravil/a: quentos
0 Nominace Nahlásit |
Ty lihový s***** moc prospěšný nebudou, ale vinný a hlavně jablečný ocet prospěšné jsou.
0 Nominace Nahlásit |
troška práveže zlepšuje trávenie masti a mäsa (preto je mäso z kyslej marinády mäkké a ľahšie stráviteľné…to robia kyseliny s bielkovinami)
zdravému človeku neuškodí ani väčšia troška
0 Nominace Nahlásit |
V rozumné míře je prospěšný . Při nadměrné konzumaci, popřípadě při vyšší koncentraci může i uškodit.
0 Nominace Nahlásit |
Nesmíš ho pít. V normálním jídle OK.
I když si pamatuji , že za mého dětství, pili rolníci na poli octovou
vodu a jak jim prospívala. Nebylo totiž ani na to 7o pivo !
0 Nominace Nahlásit |
„Klasický“ lihový ocet by se idreálně neměl konzumovat vůbec…
Nepřínáší lidskému organismu nic dobrého ani zdravého. .
Prospěšný není.
Může škodit (zvlášť ty nakládané sterilované „dobrůtky“ jsou
„vhodné“ jen k občasné konzumaci, raději vůbec… ;)).
0
před 3377 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |