Myslím,že oba dva jsou dobří,jen Kašpárek dává více přednost
exotickým úpravám jídla,
u mě je Pohlreich jednička i když někdy ty jeho výrazí nesjou na
místě,ale umí
0 Nominace Nahlásit |
Nevim jak myslíš lepší..každý vaří nějákým zpusobem dobře z obou jmenovaných.. každej má jinej styl vaření..jde oto co preferuješ ty… nech si od nich uvařit něco stejneho a ochutnej…takle zhodnotis nejlepe :D ale vážně
0 Nominace Nahlásit |
Pro mne jednoznačně Kašpárek. A to kvůli hygieně. Na obou je poznat, že vařit skutečně umí. Občasná Pohlreichova sprostota mi až tak nevadí – každý jsme nějaký. Ale co se týče čistoty – je to prasátko. Všimněte si, že Kašpárek si často myje ruce a rukou od syrového masa nikdy na nic nesáhne. Pohlreich klidně hrabe na syrové maso, pak si utře ruce jen tak nasucho do zástěry, pak tou rukou sáhne na zeleninu, občas si oblízne prst, který si taky jen tak otře. Jakkoliv oba ovládají technologii vaření na velmi vysoké úrovni, od Pohlreicha by mi nechutnalo, když vidím jeho styl vaření.
0
před 3657 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kašpárek je český stroj na michelinské hvězdy. Pohlreich umí, ale české gastro má ji lepší hvězdy.
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |