Česnek nejím, takže neznám rozdíl mezi chutí českého a jiného česneku. Ale zajímalo mě to.
Nevím procenta, ale přece jedno srovnání.
"Vezměte si francouzskou nebo španělskou kuchařku a podívejte se, jak
tam používají česnek. Nakrájejí ho na plátky a ty orestují a přidají
do salátu,“ říká Helena Stavělíková, která má ve Výzkumném ústavu
rostlinné výroby na starosti genobanku českého česneku.
„Pokud byste tohle udělali s českým česnekem, nebudete moci týden vyjít
mezi lidi.“
Ze srovnání vyplývá, že na topinku či do bramboráku patří český česnek.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?vagra Nahlásit |
Nevím jak to chceš měřit. Každý má ten koštovák nastavený jinak.
Doplňuji:
Teď mě napadlo, že na to už dávno přišli naši prodejci a ty procenta
rozdílu na který se ptáš už vyjádřili právě v ceně mezi naším a
dovozovým česnekem.
Upravil/a: Jikra
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |