Spíše je to výhodou. Většina bylin se maceruje při pokojové teplotě, některé věci dokonce na sluníčku.
0 Nominace Nahlásit |
Po dobu 24 h se nic do lednice nedává.,
Jen pokud se maceruje až ty 3 dny :)
Je to podobně, jako u fermentace (24 h)., bez chladu.
Upravil/a: da ny
0 Nominace Nahlásit |
Receptů na výrobu je na internetu mnoho:
https://living.iprima.cz/gondici-s-r-o/pripravte-si-chutny-domaci-sirup-z-bylinek-fialek-ci-levandule
https://www.magazinzahrada.cz/vyrobte-si-sirup-z-kvetu-bezu-tentokrat-metodou-za-studena-2/
https://www.az-recepty.cz/macerace-dc56/
http://holkybezsilikonu.cz/odvar-nalev-macerat-tinktura-extrakt-prasek/
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |