Odpoveď byla označena jako užitečná
Hlavně i samotná konzumace konzervovaných párků není žádný šlágr
;)
Kup si čerstvé, kvalitnější s vyšším obsahem masa.
Konzervu nechej doma jen pro případ časové nouze jako zálohu…
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Frogman Nahlásit |
Když ono je to tak dobréééé. To znám. A jestli je to nezdravé? Asi tak, jako pocucávat vodu ze zavařených ukurek. Prostě o trochu více soli a éček. A co je dnes zdravé…
0 Nominace Nahlásit |
Nepřijde mi to jako nejlepší nápad. Radši si párky vyndej, umej, ohřej a pak si vypij vodu, ve které jsi párky ohříval.
0 Nominace Nahlásit |
Jestli vypít nejdřív nálev a pak teprve sníst párky je zcela irelevantní. Ohřívat se to má v nálevu. Když si konzervované párky ohřeju ve vodě, je to šlichta.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |