Já králíka umyju naporcuji dám na pekáč osolím nakrájím česnek na kolečka přidám nové koření,bobkový list,vegetu někdy si i rozpustím masox a naliju to na pekáč kde mám králíka peču 2 hodiny v troubě.
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, anonym, elektrikář, Bunnik
před 5178 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Receptů je docela dost,tohle je klasika.
Zdroj: http://recepty.vareni.cz/tradicni-peceny-kralik/
0 Nominace Nahlásit |
Na pekáči rozpustím slaninu nakrájenou na kostičky, nejlépe domáci špek, na to dám cibuli na kolečka, plátky česneku, na jemné kostičky nakráj. mrkev a celer,promíchám, na to dám osoleného králíka naporcovaného na menší kousky, zaliju 1/2 l červ. vína a peču přikryté. Žádné koření, dost chuti a vůně dodá víno a kořenová zelenina.Průběžně polévám výpekem. Moje děti by pak pekáč snědly i s ušima. (uchama).
0
před 5177 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |