Kolikrát do týdne si jde tuto baštu dopřát, aby to tělo nebylo třeba
už nějak proti srsti?
Jistě nejde pouze o nadýmání. :)
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? gagaga před 2800 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Určité lepší by byly fazole bez konzervace, ale i tak to celkem jde.
Ale přidala bych k nim zeleninu, třeba nastrouhanou mrkev, zelenou část pórku, nebo hodně petrželky, možná i rajče.
Jindy bych použila jen fazole čisté a udělala salát. Občas dělám – přidám pórek, spařenou cibuli, kysanou okurku, někdy vajíčko, kousek šunky, nebo malou konzervu tuňáka, bílý jogurt a posypu zelenou petrželkou. Nebo salát polníček, mám raději rukolu.
Upravil/a: annas
0 Nominace Nahlásit |
Určitě, hlavně ať je ten chleba ještě teplý. To nebudeš vypouštět holuby, ale nejmíň kondory. 🙂 Nic se nemá přehánět, ale 1 – 2 x týdně tě to snad neroztrhá.
Upravil/a: Kepler
3Kdo udělil odpovědi palec? anonym, gecco, Jiří Bohumil
před 2800 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Souhlas s annas, ale chleba bych nahradila nějakou výživnější a
lepší obilovinou, např. bulgurem, špaldou, naturální rýží, pohankou
atd.
Přijde mi, že luštěniny z plechovky jsou prostě jen nabobtnalý a vůbec
né uvařený a kvůli tomu je to pak víc prdlavý, když jsem cizrnu
z plechovky propláchla pod proudem studený vody, tak problém s nadýmáním
nebyl, ale u fazolí v omáčce to asi nepude :)
Čerstvou zeleninu určitě, chtělo by to něco zelenýho, zakápnout
kvalitním olejem a posypat sezamovými semínky.
Upravil/a: RyuzakiKate
0 Nominace Nahlásit |
Chleba = sacharidy. Vypustit.
Jinak viz annas.
Jen bych nečinil rozdíl mezi fazolemi v plechovce a „čerstvými“.
Čerstvé fazole se konzumovat nedají. Konzervace = uvaření, to by se
s fazolemi muselo udělat tak jako tak.
A dával bych si je spíše ke snídani nebo obědu. Fazole jsou energeticky
bohaté, to na večer není dobře. *)
*) Jinak samozřejmě vím, že to jsou hraběcí rady. Člověk, živící se prací, ráno něco spolkne v poklusu, oběd v závodce nebo restauraci ve spěchu a s výběrem silně omezeným, reálně teprve večer se může slušně a v klidu najíst.
0 Nominace Nahlásit |
Přidávám vařené kuřecí maso nebo uzeninu, podusím s trochou rajčat, paprik a cibule a podávám s pečivem, pokud je v tom uzenina a když maso, tak třeba i s tortilou. Fazole dám i červené i bílé.
0
před 2800 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |