… teplota 75 – 80 C° po dobu 2 hodin ? Je tak zabezpečeno, že maso nebude infikováno různými bacily ?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? anonym, Drap před 4257 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Uplně stačí. Když necháš 2,5 , nic se nestane.
4Kdo udělil odpovědi palec? anonym, annas, jirkajirka, anonym
před 4257 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tohle jsem našla už minule, ale nějak jsem to sem nedala. Je to sice bez
šunkovaru, ale je tam řada bezva nápadů. Doporučuji to přečíst aspoň
pro inspiraci 🙂
http://hobby.idnes.cz/uvarit-domaci-sunku-bez-ecek-je-jednoduche-jako-facka-krok-za-krokem-1fr-/hobby-domov.aspx?c=a110711_183447_hobby-domov_bma
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |