Na prvotní osmažení se totiž dává velké množství oleje a pak se sleje pryč, aby jídlo nebylo mastné a zbytek se dodělává na malinkém množství, ale přijde mi to škoda je tak vylít, taky není nejlevnější.. a hlavně teda kam (zatím dává do bio popelnice, pokud tam mám na dně aspoň větve nebo trávu..)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3454 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Arašídový olej je vhodný dokonce do fritézy a již z toho důvodu
může být použit upakovaně. Stejně jako u ostatních olejů je za tím to
účelem nutné sledovat jeho vlastnosti – především barvu a vůni. Pokud
se toto nevhodně změní, dále již nepoužívat.
Něco málo k tomuto oleji http://www.naseinfo.cz/nejvhodnejsi-olej-do-fritezy
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?MiKu Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |