cochee- posledních 5let jsem tam každýho prvního první, tedy první den v roce. Pokaždý to tam hulí stejně a i teplota je dostatečná- bylo by to spíše takový grilouzení. Jinak táboráky se tam dělaj běžně, takže, jak vidíš, byl to chyták, zkoušel jsem, jak až jsou ty novoroční výšlapy vyhlášený- odpověď zní ano a všem sorry za zbytečnou otázku, nebo co.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3269 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
A byl už jsi tam? Já dvakrát a kouř jsem náhodou neviděl ani jednou, takže asi to chce dobré geo- nebo meteorologické podmínky (snad atmosférický tlak či co já vím), každopádně určitě se tam neválí žhavý materiál na povrchu a i kdyby – griloval bys buřta na ohni z černého uhlí? Já ne. Takže – ugrilovat buřta by sis na Emě mohl, kdyby sis udělal normální táboráček, nejsem si ale jistý, jestli to tam není zakázáno 🙂
ad Jugar: místní vědí, co je Ema a nakonec i ty jsi to z wiki vyhrabal, tak o co gou? Tvůj výrok o oxidu uhličitejm je totálně mimo; když si děláme buřta nad normálním ohníkem, tak tam jako oxid uhličitej není, ano?
0 Nominace Nahlásit |
Příště sem vlož odkaz,co je halda Ema.
Klidně si tam buřty ugriluj,oxid uhličitej je na buřty ideální.
Ještě bych si na tvém místě donesl pár kousků uhlí.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Halda_Ema
Coche,vždyť píšu,že oxid uhlič.je ideální,co se ti nelíbí?
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
zjentek: tak to jo, máš zkušenosti z opačného konce roku. Já tam byl v létě. Z toho buřta vygrilouzeného v oxidech síry bych ale měl respekt, to jo.
Drap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |