Jistě, vyzkoušej papiňák a dej tam hodně těsta, ať to ucpe bezpečnostní ventily.
0
před 3325 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kliďo,když se mi to fakt nepodaří v máčknout na plech a zbyde pár kousků,tak to děláme běžně. Ale doprostřed, u krajů by se to více připékalo díky odrazu tepla ze stěn kastrolu.
0
před 3325 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |