pokud je v něm kypřící prášek mělo by se péct ihned – jinak perník nevyběhne
0 Nominace Nahlásit |
Souhlasím s hanulkou. Pokud si chceš těsto udělat dřív, nepřidávej kypřidlo (kypřící prášek, případně pokud ho nahrazuješ sodou, nepřidávej ani tu) – kypřidla působí hned. Udělej si klasické těsto a pak to jen před pečením přisyp. Doporučuji ale těsto dát spíše jen na chladné místo – parapet, spíž,… Ne do ledničky, nemuselo by pak vůbec vyběhnout i kdybyste přidala kypřidlo až nakonec – mohlo by dostat teplotní šok.
4Kdo udělil odpovědi palec? johana 56, hanulka11, ahold, briketka10
před 4240 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zalezi jakej mas recept na pernik…zakej pernik vubec peces?…pernicky
zdobene nebo napr..olejovy pernik ve forme …jinak u pernicku to nevadi ale
misto lednice bych pouzil jen chladnejsi misto…
Doplňuji:
Take jsem vcera pekl klasicky olejovy ve
forme..http://leteckaposta.cz/964604394
Upravil/a: badisko
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |