Muzou i kdyz nechapu proc si kupovat jatra do mrazaku? To byla nejaka akcicka v Lidlu? 😉 😉
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym Nahlásit |
Nejlepší jsou čerstvá. Já je někdy vyjímečně do mrazáku dám, ale
nakrájím je na plátky a proložím alobalem. Spotřebuji co nejdříve.
🙂
„Játra před zmrazením opereme, nakrájíme na plátky a jednotlivé plátky
proložíme před zmrazením alobalovými pásky. Mrazíme až
2 měsíce.“
http://clanky.vareni.cz/priprava-potravin-do-mraznicky-3dil/
0 Nominace Nahlásit |
Proč by ne. Dělám to tak už léta, Neni vhodné je mít v mražáku hodně dlouho.
1Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion
před 3304 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
orgány ani krv by sa mraziť nemali…ak, tak aspoň na –10, max. na jeden mesiac
0
před 3304 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |