Použití v kuchyni může být podobné, ale maso nenahradí. Obsah bílkovin minimální, výživová hodnota téměř nula. Houby se cení pro jejich chuť.
0 Nominace Nahlásit |
Děláš si legraci? 😉
Obojí mám moc ráda :)
Maso: " Ze zdravotního hlediska je ceněno zejména pro obsah biologicky
hodnotných BÍLKOVIN a látek budujících organismus. "
Houby: "Jedlé druhy slouží jako potravina s malou kalorickou hodnotou nebo
jako pochutina. Jsou bohaté na vitamíny a minerální látky. "
zdroj: Wikipedie
0
před 3167 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
A proč ne? Guláš může být buď masový nebo houbový…Jen pozor, aby z nich nebyla rakovina:-)) http://magazin.aktualne.cz/grafika-15-nejvetsich-mytu-o-houbach/r~60aeab324b0911e5b440002590604f2e/
0
před 3161 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |