Avatar uživatele
bohunka1

Můžete mi poradit jak nemít v bramborové kaši hrudky?

Ikdyž tam liju teplé mléko, tak stejně je hrudkovatá. Já vím,že záleží na druhu brambor, ale spíš jsem tele a neumím ji udělat.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? anonym před 5057 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Bohunko,dobre rozvarit brambory,zalevat ohratym maslem a mlekem.Mas-li slehac tak slehacem do hladka,s mlekem opatrne at ji nemas ridkou-ja osobne rucne sleham,spise chci rici,ze stoucham.Verim,ze se priste povede.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
ReHu

Zkus mixer.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
hanulka11

Na kaši je třeba brambory víc uvařit . Já mám vyzkoušeno, že nejdřív šlehám barmbory s kouskem másla a pak teprve přilévám teplé mléko a šlehám .Kašička je pak jemná.
Někdo zase dává přednost kaši s kousky brambor.
Nedávno jsem to viděla v nějakém pořadu, kuchař říkal, že v kaši by měly zůstat kousky brambor.
Unás je ale v oblibě kaše jemná našlehaná.
Doplňuji:
Taky šlehám šlehačem

Upravil/a: hanulka11

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Děda Louda

Nejlepší bude, je tam nenadělat. Když už by se přeci vyskytly, zrušit.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek