Ikdyž tam liju teplé mléko, tak stejně je hrudkovatá. Já vím,že záleží na druhu brambor, ale spíš jsem tele a neumím ji udělat.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? anonym před 5057 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Bohunko,dobre rozvarit brambory,zalevat ohratym maslem a mlekem.Mas-li slehac tak slehacem do hladka,s mlekem opatrne at ji nemas ridkou-ja osobne rucne sleham,spise chci rici,ze stoucham.Verim,ze se priste povede.
0 Nominace Nahlásit |
Na kaši je třeba brambory víc uvařit . Já mám vyzkoušeno, že
nejdřív šlehám barmbory s kouskem másla a pak teprve přilévám teplé
mléko a šlehám .Kašička je pak jemná.
Někdo zase dává přednost kaši s kousky brambor.
Nedávno jsem to viděla v nějakém pořadu, kuchař říkal, že v kaši by
měly zůstat kousky brambor.
Unás je ale v oblibě kaše jemná našlehaná.
Doplňuji:
Taky šlehám šlehačem
Upravil/a: hanulka11
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5057 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nejlepší bude, je tam nenadělat. Když už by se přeci vyskytly, zrušit.
0
před 5057 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 605 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |