Ve většině receptů se uvádí nechat zrát 3 dny v pokojové teplotě, pak teprve uložit do lednice. Není mi jasné, jak je možné, že se sýr tímto nezkazí…A jestli musí být sklenice plná oleje až po okraj, můžu naplnit jen půlku nebo je to jedno? Díky
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3808 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Olejem zcela zalít. Nezkazí se z toho důvodu, že olej zamezí přístupu vzduchu. Právě vzduch (kyslík) potřebuje k přežití většina organismů způsobujících znehodnocení potravin.
2Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, Stingo
před 3808 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 605 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |