Avatar uživatele
Moniccc

Musím při nakládání masa na grilování vždy použít sůl?

Dobrý den, dotaz je naprosto hloupý a sama se stydím, že se ptám. Ale koupila jsem grilovací koření bez soli a nakládám ho na zítřejší odpoledne. Musím přidat sůl nebo maso naloží jen samotné bylinky a koření? Nebo bude bez soli maso bez chuti a grádů? Moc děkuji za odpovědi..

Zajímavá 0 před 1242 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Viktorie II.

Sůl je nutná, ale solit těsně před grilováním, jinak maso bude sušší.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
elkon

Pokud koření neobsahuje sůl, tak je nutné osolit. Vzpomeňte na pohádku Byl jednou jeden král. Tam to máte jasně řečeno.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Schluker

Nejde to rict uplne obecne, zalezi na druhu masa. Treba hovezi standardne solim az po ugrilovani. Kureci bych osolil uz pri nakladani.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Rilika25

Příspěvek smazán administrátorem.

před 1164 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek