Dobrý den, dotaz je naprosto hloupý a sama se stydím, že se ptám. Ale koupila jsem grilovací koření bez soli a nakládám ho na zítřejší odpoledne. Musím přidat sůl nebo maso naloží jen samotné bylinky a koření? Nebo bude bez soli maso bez chuti a grádů? Moc děkuji za odpovědi..
Zajímavá 0 před 1223 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Sůl je nutná, ale solit těsně před grilováním, jinak maso bude sušší.
0 Nominace Nahlásit |
Pokud koření neobsahuje sůl, tak je nutné osolit. Vzpomeňte na pohádku Byl jednou jeden král. Tam to máte jasně řečeno.
0
před 1223 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nejde to rict uplne obecne, zalezi na druhu masa. Treba hovezi standardne solim az po ugrilovani. Kureci bych osolil uz pri nakladani.
0
před 1223 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |