Avatar uživatele
Matiselis

Musím pokrm, který jsem vyndal z ledničky, okamžitě ohřát a sníst?

Pokud bych ho nechal na kuchyňské lince například půl hodiny, znehodnotily by jej bakterie?

Zajímavá 0 před 1370 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Ametyst

Vždycky nechávám jídlo temperovat na lince, než ho ohřeju. Není potřeba žádný šokový ohřev ledového jidla, a ani nádobí to neprospívá.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
elkon

Půl hodiny nevadí.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Dochy

Zákon na to není 🙂
Je to na Tobě, obvykle na pár (ale málo) hodinách nezáleží

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Midoc

Pokrm musíš sníst hned.
Jinak hrozí nebezpečí, že ti ho sní někdo jiný. Bakterie to nebudou.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
paul1

Záleží na druhu jídla. Takový guláš je možné ohřívat víckrát, získává tím na kvalitě (ale myslím tím max. 3–4 dny).

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Rilika25

Příspěvek smazán administrátorem.

před 1159 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek