Vždycky nechávám jídlo temperovat na lince, než ho ohřeju. Není potřeba žádný šokový ohřev ledového jidla, a ani nádobí to neprospívá.
0 Nominace Nahlásit |
Zákon na to není 🙂
Je to na Tobě, obvykle na pár (ale málo) hodinách nezáleží
0 Nominace Nahlásit |
Pokrm musíš sníst hned.
Jinak hrozí nebezpečí, že ti ho sní někdo jiný. Bakterie to nebudou.
0 Nominace Nahlásit |
Záleží na druhu jídla. Takový guláš je možné ohřívat víckrát, získává tím na kvalitě (ale myslím tím max. 3–4 dny).
Upravil/a: quentos
0
před 1370 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 605 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |