Nemusíš, ale asi pak řekneš, že příště už tam sliz nenecháš ))
Nejlepší a nejrychlejší je rybku jemně spařit, samotné droboulinké
šupinky zvlášť nevadí.
Praxe
0 Nominace Nahlásit |
Šupiny ze zabitých línů neškrabeme, ale položíme celé ryby do dřezu nebo na pracovní desku a posypeme je z obou stran hrstí soli. Sůl po chvíli vytáhne z ryb sliz (hlen) a ryby na povrchu zbělají. Slizovou vrstvu oškrábneme tupou hranou nože, ryby vykucháme, zbavíme žaber, opláchneme a osušíme.
Zdroj: http://www.cerstveryby.cz/Sladkovodni-ryby-cele/Lin-obecny-kuchany-200-400g.html
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 605 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |