Doplňuji:
Způsob jak stáhnout jazyk vím, ale ty co mám, jsou lehce drsné pouze
u kořene. Musím to drsné stáhnout, nebo to při tepelné přípravě
změkne natolik, že si toho téměř ani nevšimnu?
Díky.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? beer před 3667 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Pokud to neodstraníš, nic se samozřejmě nestane, ale při kousání to
ucítíš. Předpokládám, že se jedná o lončáka, což je sice mladé
zvíře, ale poněvadž je to divočák, může být při jídle cítit
i zřetelněji, než u vepřového.
Raději bych to odstranil, stačí ten kousek u kořene odříznout ostrým
nožem ještě za syrova – pokud budeš děšlat např. guláš..
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?www Nahlásit |
Já stahuji hovězí i vepřový jazyk až po uvaření.
Uvařím , prudce zchladím(stačí studenou vodou) a sloupnu. Podobné to bude
i s divočinou.
3Kdo udělil odpovědi palec? tatanka, Nazdar Bazar, gecco
před 3667 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Vřele doporučuju sliznici stáhnout – narozdíl od Ahold jazyky stahuju
před vařením (občas může proniknout zbytečná pachuť) – jazyk
spařím a stáhnu…
😉
3Kdo udělil odpovědi palec? beer, www, Nazdar Bazar
před 3667 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nemám s černou zvěří extra velké zkušenosti, ale jak píše ahold taktéž stahuji jak hovězí /uzený/ tak vepřový až po uvaření.Mám dojem, že za syrova bych jazyk musel spíše okrájet než stáhnout.
2Kdo udělil odpovědi palec? ahold, Nazdar Bazar
před 3666 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |