Podle níže uvedeného textu se doporučuje tvrdé dřevo, jako buk, dub či vzácný akát. Na poslední hodiny uzení je vhodné mít po ruce pár polínek dřeva z ovocných stromů, nejlépe třešně či švestky. Maso bude mít velmi zajímavou vůni. (Heslo Obložte si udírnu dřevem).
Zdroj: http://www.svet-bydleni.cz/nejnovejsi-clanky/postavte-si-vlastni-udirnu-.aspx
0 Nominace Nahlásit |
udí se převážně peckovinama třešen,merunkou,broskvou,švestkou těmato dřevinama by se mělo udit pokud máš mokré nechat minimálně rok vyschnout ale dá se taky udit akátovým dřevem
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 605 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |