Rozdíl je pouze v zrnitosti, záměna je možná.
4Kdo udělil odpovědi palec? Dochy, Lamalam, dubraro, Nepodepsaná
před 2433 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Záleží na tom, do čeho. Já bych spíše sáhla po jiném
druhu mouky, např. polohrubé, případně po hladké.
(Já hladkou mouku úspašně používám do všeho → i
do těch receptů, které vyžadují mouku hrubou.)
0 Nominace Nahlásit |
Mouky se dají zaměňovat – částečně. Samozřejmě to má vliv na
výsledek. Někdy to může mít vliv i pozitivní 😉
Hladká víc spojuje. ale výsledek může být příliš hutný (většinou se
dává do kynutých těst)
Hrubá dá výsledek řekl bych kypřejší, pocitově zajímavější, ale
může se i rozpadat…
Naznačil jsem hlavní rozdíly, samozřejmě záleží na ostatních
ingrediencích a zpracování
0
před 2433 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |