Avatar uživatele
9 řemesel

Mlaďoučká,vybízí k nakousnutí,to bude rozkoš,

ale jak ji nejlépe připravit k dobrému papání? Je to cuketka a patizonek,v raném stadiu, ne žádný dřevnatý plod.Děkuji všem.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? annas, fortin, BEAES, BENYTA před 5239 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Já cuketu zapékám, dusím, výborné je zelí, připravuji knedlíky, peču moučníky. Mě inspirovala kniha Jany Štěpánkové, v níž je asi 100 receptů na přípravu cukety.

Třeba Vás zaujme uvedená stránka.

Zdroj: http://www.ma­mincinyrecepty­.cz/cuketa

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
BEAES

Já z toho dělám klasické řízky/trojobal/. Je to úžasná mňamka, lepší, než maso!!! Je to opravdu rozkoš!

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
BENYTA

Byla jsem si jistá,že budu číst otázku od Miroslava…,takže vy jte taky pěkný filuta…
To nejjednodušší je umíchat si česnekové máslíčko,/z pravého másla/,nejdřív slabé plátky nechat odležet,nasák­nout,pak,je lehce osmahnout,aby se máslo neznehodnotilo­.Tohle jsem dělala úplně prvně s lilkem,je to žůžo labůžo.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Na techto strankach jsem minuly tyden delala jeden recept ,je jich tam vice vypadaji lakave.

Zdroj: kucharka on line

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
panenka

Já cuketu rozpůlím vydělám prostředek a naplním sekanou na to nastrouhám sýr dám zapéct a jím s bramborama.Taky s cukety dělám buchtu cuketovou nebo taky cuketové karbenátky s hranolkama.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek