Mam nemocny zaludek,tak si myslim-zda by to bylo por mne vhodne.
Doplňuji:
ulet-pro mne
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? anonym, mirlin, annas, BEAES, vagra před 5086 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ilines, poživatiny znám a používám. Špaldovou mouku přidávám do
normální mouky, těsto má oříškovou chuť. Kávu si občas dám, stejně
jako bulgur. Kupuji si špaldové neslazené sušenky a tyčinky. Špalda je
„léčivé“ obilí.
Grünkern neznám. Podívám se ve zdravé výživě a vyzkouším. Nikdy jsem
si ho nevšimla. Podle charakteristiky na netu, mně bude zřejmě
vyhovovat.
0 Nominace Nahlásit |
Špaldovou mouku jsem používala, je v pohodě. Zdravější než běžná
mouka určitě. U běžné mouky také hodně záleží na zpracovateli
obilí.
Jestli ti pomůže – to záleží na tom, co s žaludkem máš.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |