Avatar uživatele
anonym

Mate zkusennosti s psenici Spalda?Mouka,ka­va,Bulgur ci uzeny spaldovy grunkern?Diky

Mam nemocny zaludek,tak si myslim-zda by to bylo por mne vhodne.
Doplňuji:
ulet-pro mne

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? anonym, mirlin, annas, BEAES, vagra před 5086 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Ilines, poživatiny znám a používám. Špaldovou mouku přidávám do normální mouky, těsto má oříškovou chuť. Kávu si občas dám, stejně jako bulgur. Kupuji si špaldové neslazené sušenky a tyčinky. Špalda je „léčivé“ obilí.
Grünkern neznám. Podívám se ve zdravé výživě a vyzkouším. Nikdy jsem si ho nevšimla. Podle charakteristiky na netu, mně bude zřejmě vyhovovat.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
ReHu

Špaldovou mouku jsem používala, je v pohodě. Zdravější než běžná mouka určitě. U běžné mouky také hodně záleží na zpracovateli obilí.
Jestli ti pomůže – to záleží na tom, co s žaludkem máš.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek